fénymásolók, nyomtatók fénymásolók, nyomtatók
fénymásolók, nyomtatókk
Canon másológépek újragyártása

Jóval a környezetvédelmi mozgalom népszerűvé válása előtt a Canon újrafelhasználási terveket készített a vállalat egyik központi tevékenységi körének területén: a fénymásoló üzletágban. A másológépek újragyártása 1992-ben kezdődött az egyesült államokbeli Canon Virginia gyárban és 1993-ban az Egyesült Királyságban, ahol az üzem kizárólag újragyártásra szakosodott.

Jelenleg a másolók újragyártása csak németországi üzemünkben történik.
Az újrahasznosítás növekvő társadalmi igénye mellett az iparág környezetvédelmileg biztonságos termékek gyártására kényszerül. A Canon folytatja másolók, nyomtatók és minden más termékeinek újrahasznosítását.

A másolók újragyártása és újrahasznosítása 1990-ben kezdődött, a személyi másológépekben található használt kazetták összegyűjtésére irányuló kampány elindulásakor. A Canon kínai Dalian gyára 1991-ben nyitott meg, és a berendezések helyreállítása 1992. novemberében kezdődött meg az üzemben.

Jelenleg az összes másoló alkatrész, a váz és a fogyóeszközök átfogó újragyártását célzó rendszer létrehozásán dolgozunk. Japánban a bérgépek és bemutató berendezések már újragyártás alatt vannak a Nippon Typewriter társvállalat Sayama településen található gyárában. Ez további bővülést jelent a Canon Virginia újragyártó sora és európai üzemünk, a németországi Canon Giessen mellett.

A Canon az egész világon újragyártó bázisokat hoz létre. A fénymásolók újragyártása mellett kiterjesztjük az újragyártást a nyomtatott áramkörök, fixálóhengerek és más alkatrészek, egységek újragyártására. A nagyobb szerkezeti átalakítások folyamatban vannak, melynek során termékfejlesztésre, gyártási és értékesítési, terjesztési és szerviz rendszerek fejlesztésére is sor kerül; mindezek célja egy teljes fénymásoló-újragyártási rendszer kiépítése.

Forrás: canon.hu

vissza a cikkekhez | vissza a címoldalra

 

 

Ne feledje az árajánlatkérés mindig ingyenes.
Hívja telefonszámunkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken.
Oldalainkon található árak ÁFA nélkül, akciós termékeink árai üzemeltetési megállapodással érvényesek! Az árváltozás jogát fenntarjuk!
A képek tájékoztató jellegűek, a műszaki információk a gyártó által megadott adatok, azok pontosságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Adatkezelési nyilatkozat

masologepakcio.hu - 2006-2018 Minden jog fenntartva!