fénymásolók, nyomtatók fénymásolók, nyomtatók
fénymásolók, nyomtatókk
Hírek
Az intelligens újságnyomtatás menti meg a nyomtatott médiát
Hogyan kínálhat helyi híreket egy országos lap olvasói számára úgy, hogy ne untassa hosszú oldalakon át a más régiókban élőket? Az intelligens újságnyomtatással akár egyénenként, de városonként is egyéni tartalmat kaphatnak az újságolvasók - hangzott el a technológia vezető képviselője, a Canon által szervezett kerekasztal-beszélgetésen.
tovább a teljes cikkhez
   
A Canon legújabb szkennere igazolványok feldolgozására is alkalmas
A Canon bemutatta imageFORMULA DR-C240 nagy teljesítményű asztali, munkacsoportos szkennerét, amellyel különböző dokumentumok, így akár útlevél, vagy más személyi azonosításra alkalmas igazolvány is megbízhatóan digitalizálható. A kompakt, de strapabíró imageFORMULA DR-C240 rendkívül csendes, ezért vállalati, kiszolgáló- vagy ügyféltéri környezetbe is remekül illik. Jól használható banki vagy szállodai recepciós pulton, egy kórház vagy közhivatal fogadóhelyiségében, ahol gyakran kell a legkülönfélébb dokumentumokat, például igazolványokat beszkennelni és feldolgozni.
tovább a teljes cikkhez
   
Canon másológépek újragyártása
Jóval a környezetvédelmi mozgalom népszerűvé válása előtt a Canon újrafelhasználási terveket készített a vállalat egyik központi tevékenységi körének területén: a fénymásoló üzletágban. A másológépek újragyártása 1992-ben kezdődött az egyesült államokbeli Canon Virginia gyárban és 1993-ban az Egyesült Királyságban, ahol az üzem kizárólag újragyártásra szakosodott.
tovább a teljes cikkhez
   
Canon imageRUNNER ADVANCE C2020L
Az imageRUNNER ADVANCE C2020L magas, 20 lap/perc teljesítményű, kompakt multifunkciós nyomtató a kiemelkedő értékre, kivételes termelékenységre és kiváló minőségre törekvő vállalkozások számára.
tovább a teljes cikkhez
   

 

[ vissza a címoldalra ]

 

Ne feledje az árajánlatkérés mindig ingyenes.
Hívja telefonszámunkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken.
Oldalainkon található árak ÁFA nélkül, akciós termékeink árai üzemeltetési megállapodással érvényesek! Az árváltozás jogát fenntarjuk!
A képek tájékoztató jellegűek, a műszaki információk a gyártó által megadott adatok, azok pontosságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Adatkezelési nyilatkozat

masologepakcio.hu - 2006-2018 Minden jog fenntartva!